Wonen met de smaak van de lente...

102 luxe appartementen

Huren in Newport betekent wonen zonder zorgen in alle vrijheid. Zo weet u precies wat de maandlasten van uw prachtige appartement zijn. Bovendien hebt u geen omkijken naar uitgaven voor het onderhoud van uw woning. En u bent flexibel in woonduur: wilt u ooit weer weg – al lijkt dat nu onvoorstelbaar – dan hoeft u niet te wachten tot uw woning verkocht is.

Huren in Newport? Bel de makelaar en vraag naar de actuele mogelijkheden.

Huren in Newport? Zorgeloos wonen en genieten!

Bent u nieuwsgierig naar de huurprijzen van Miami en Barcelona?
Neem dan contact op met een van de makelaars.

Wonen in Newport? Geweldig!
Nieuwe bewoonster,Yvonne Blok kan het iedereen aanbevelen: wonen in appartementencomplex Newport in Nesselande. "Je hoeft alleen maar uit het raam te kijken en je begrijpt wat ik bedoel", zegt ze met pretlichtjes in haar ogen terwijl ze uitkijkt over de Zevenhuizerplas en het bijbehorende strand. " Newport is geweldig!"
Herstel Waterbekken vertraagd

In een eerdere brief had Centrum Beeldende Kunst (CBK) een planning aangegeven voor het herstel van het kunstwerk Waterbekken op de rotonde Brandingdijk/Laan van Avant-Garde. 18 oktober 2010

Nesselande is Maltapark rijker

Het Maltapark ligt bij het Maltaplein naast/ achter het Winkelcentrum Boulevard Newport te Nesselande. Autobanden omringen het nieuwe park.

Het braakliggend terrein naast het winkelcentrum wordt tot november 2010 omgebouwd tot een nieuw park. Tot en met maart 2010 worden er bomen geplant in het nieuwe park 07 oktober 2010

NIEUWSBRIEF
Vul uw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.